Ηλεία Live News Δυτική Ελλάδα - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας (2024)

Table of Contents
Εντυπωσίασαν… τα βελτιωμένα οχήματα στο Street Thugs Tuning Show Κατάκολο: «Είμαστε 10 άτομα και δε χρειαζόμαστε βοήθεια» – Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι για διακίνηση μεταναστών Φρίκη στη Βουπρασία-14χρονη κατήγγειλε 24χρονο για βιασμό Λευκή νύχτα Πύργου-Μία «μαγική» βραδιά με πολλές εκπλήξεις υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου Έκκληση του Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή για άμεσο καθαρισμό οικοπέδων απο τους «ασυνεπείς» Πανηλειακό αντάμωμα ομογενών στην οικία Τατάνη: Έντονη συγκίνηση και ανανέωση ραντεβού Ηλεία: Δεκαπεντάυγουστος στiς Ιερές Μονές-Με δέος προσέρχονται οι πιστοί απ όλη την Ελλάδα Φωτιά σε εκτάσεις στη Μανωλάδα- Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες Ήλιδα: Έκλεψαν το σπίτι γνωστού τηλεπαρουσιαστή Εμμανουήλ Καραλής: «Κλαίω κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα» Δυτική Ελλάδα: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Τετάρτη – Δείτε τον χάρτη Δήμος Ήλιδας: «Μπαίνει τάξη μετά από δεκαετίες στο Δημοτικό Κοιμητήριο Φραγκαβίλας, το οποίο αναβαθμίζεται και ψηφιοποιείται» Μήνυμα και ευχές του Δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού για τον Δεκαπενταύγουστο Δήμος Ήλιδας: «Ταξίδι στα αστέρια για μικρούς και μεγάλους μέσω αστροπαρατήρησης στον κήπο του Τατανείου» Κρεοπώλες Πύργου: «Ο κόσμος προτιμά το χοιρινό για το τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου» Ηλεία: 14χρονη κατήγγειλε 24χρονο Πακιστανό ότι την απήγαγε και τη βίασε Πυρκαγιές Πύργος: Η έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής συνέβαλε στην άμεση κατάσβεσή τους. Μανωλάδα: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες Γκράφιτι κατά της βίας και του bullying στην Κρέστενα «Άκρως επιτυχημένη η 6η Λευκή Νύχτα στην πόλη της Αμαλιάδας – Δήμος Ήλιδας και Εμπορικός Σύλλογος συνεχίζουν την άριστη συνεργασία τους» Σοβαρό επεισόδιο στην Κουρούτα με τραυματισμό νεαρού – “Σταματήστε θα τον σκοτώσετε” τους φώναζαν Πύργος: Απομακρύνθηκαν παιδιά από την φωτιά στην Αλφειού – Περικύκλωσε καταυλισμό ΡΟΜΑ Παιδική εκδήλωση στο Ανδρώνι Ηλείας στις 13/08/2024 από την Μαγική – Διασκεδαστική Ομάδα ‘konstantin’ Πλοήγηση άρθρων
Ηλεία

Εντυπωσίασαν… τα βελτιωμένα οχήματα στο Street Thugs Tuning Show

Η πιο ανατρεπτική εκδήλωση για τους λάτρεις του αυτοκινήτου και του tuning, πραγματοποιήθηκε στον Πύργο.

Κώστας Γκελντής

Ηλεία

Κατάκολο: «Είμαστε 10 άτομα και δε χρειαζόμαστε βοήθεια» – Προφυλακίστηκαν οι κατηγορούμενοι για διακίνηση μεταναστών

Την προφυλάκιση των πέντε αλλοδαπών, ιρανικής υπηκοότητας, που κατηγορούνται ότι διακινούσαν μετανάστες, οι οποίοι διασώθηκαν και αποβιβάστηκαν στο λιμάνι του Κατακόλου την Πέμπτη 8 Αυγούστου, διέταξε η Ανακρίτρια Ηλείας.

Γιάννης Τσουκαλάς

Ηλεία

Φρίκη στη Βουπρασία-14χρονη κατήγγειλε 24χρονο για βιασμό

Φρίκη και αποτρωπιασμός… Ούτε καν οι λέξεις μπορούν να περιγράψουν τα όσα έζησε μια 14χρονη κοπέλα στη Βουπρασία στα χέρια ενός 24χρονου Πακιστανού.

Ηλεία

Λευκή νύχτα Πύργου-Μία «μαγική» βραδιά με πολλές εκπλήξεις υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου

Μία «μαγική» βραδιά υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου το βράδυ του Σαββάτου 17 Αυγούστου, όπου και θα πραγματοποιηθεί η «Λευκή Νύχτα 2024».

Χρήστος Κανελλόπουλος

Ηλεία

Έκκληση του Δημάρχου Πύργου Στάθη Καννή για άμεσο καθαρισμό οικοπέδων απο τους «ασυνεπείς»

Έκκληση προς τον κόσμο να προβεί άμεσα στον καθαρισμό των ιδιοκτησιών του όπου κρίνεται αναγκαίο, αλλά και αναφορά στον τεράστιο αριθμό καταγγελιών για ακαθάριστα οικόπεδα, πραγματοποίησε χθες ο Δήμαρχος Πύργου Στάθης Καννής σε δήλωση του στην εφ. «Πατρίς» με αφορμή της προχθεσινές εστίες πυρκαγιάς.

Αντώνης Φώτης

Ηλεία

Πανηλειακό αντάμωμα ομογενών στην οικία Τατάνη: Έντονη συγκίνηση και ανανέωση ραντεβού

Ανάγκη σταθερών και ωφέλιμων συνεργασιών με τον απόδημο ελληνισμό με σκοπό την ευημερία και το καλό της χώρας, αλλά και να αποτελέσουν έναν ισχυρό κρίκο στην καθημερινότητα του ελληνικού κράτους με φωνή σε όλες τις αποφάσεις που λαμβάνονται για το κοινωνικό σύνολο, ήταν τα στοιχεία στα οποία δόθηκε μεγαλύτερη έμφαση κατά τη διάρκεια του 6ου Πανηλειακού Ανταμώματος Ομογενών που έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον προαύλιο χώρο της οικίας Τατάνη, σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα.

Αντώνης Φώτης

Ηλεία

Ηλεία: Δεκαπεντάυγουστος στiς Ιερές Μονές-Με δέος προσέρχονται οι πιστοί απ όλη την Ελλάδα

Με κάθε λαμπρότητα θα εορταστεί και φέτος η Κοίμηση της Θεοτόκου, από άκρη σε άκρη σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στην …

Πηγή Γιακουμέλου

Ηλεία

Φωτιά σε εκτάσεις στη Μανωλάδα- Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες

Ένα ακόμα δύσκολο μέτωπο είχαν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβεστικές αρχές λίγο μετά τις 10 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, όταν φωτιά ξέσπασε στη θέση δίχαλο στην Παλαιά Μανωλάδα του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, καίγοντας σε χορτολιβαδικές εκτάσεις και ψαθιά χωρίς πρόσβαση, πλησίον θερμοκηπίων φράουλας.

Αντώνης Φώτης

Ηλεία

Ήλιδα: Έκλεψαν το σπίτι γνωστού τηλεπαρουσιαστή

Κοσμήματα αξίας, ρολόγια, laptop, i-pad, ακόμα και… ρούχα «άρπαξαν» οι… «ποντικοί» που «τρύπωσαν» στο εξοχικό σπίτι γνωστού τηλεπαρουσιαστή σε περιοχή της Ήλιδας.

Κώστας Γκελντής

Αθλητισμός Ηλεία

Εμμανουήλ Καραλής: «Κλαίω κάθε μέρα εδώ και μία εβδομάδα»

ΟΕμμανουήλ Καραλήςκατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ στουςΟλυμπιακούς Αγώνες 2024και στη συνέχεια ήταν και ο σημαιοφόρος της ελληνικής …

Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Δυτική Ελλάδα: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και την Τετάρτη – Δείτε τον χάρτη

Σε “κίτρινο συναγερμό” θα βρίσκονται και την Τετάρτη 14 Αυγούστου, περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, καθώς παραμένει υψηλός ο κίνδυνος εκδήλωσης …

Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: «Μπαίνει τάξη μετά από δεκαετίες στο Δημοτικό Κοιμητήριο Φραγκαβίλας, το οποίο αναβαθμίζεται και ψηφιοποιείται»

Σε ένα μεγάλο έργο για την περιοχή προχωράει ήδη ο Δήμος Ήλιδας, το οποίο συμβάλλει στην αναβάθμιση του Δημοτικού Κοιμητηρίου της Φραγκαβίλας, μέσω σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων, τα οποία θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες, αλλά θα μειώσουν και τη γραφειοκρατία, ενισχύοντας παράλληλα τα έσοδα του Δήμου.

Ηλεία

Μήνυμα και ευχές του Δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού για τον Δεκαπενταύγουστο

Ο λαός μας αντλεί διαχρονικά δύναμη και θάρρος από την παρουσία της Παναγίας. Σύμβολο μητρότητας, αγάπης, ταπεινότητας, ενσυναίσθησης και προστασίας, πλημμυρίζει αγαλλίαση τις καρδιές των Ελλήνων και νοηματοδοτεί τον βίο τους με το ανέσπερο φως της ελπίδας, της χαράς και της αισιοδοξίας.

Ηλεία

Δήμος Ήλιδας: «Ταξίδι στα αστέρια για μικρούς και μεγάλους μέσω αστροπαρατήρησης στον κήπο του Τατανείου»

Σε ένα υπαίθριο αστεροσκοπείο θα μετατραπεί ο κήπος της Οικίας Τατάνη στην πλατεία Καλίτσα Αμαλιάδας, στις 20:30 το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου 2024, μέσα από τη μοναδική δράση αστροπαρατήρησης με τίτλο: «Ταξίδι στα Αστέρια», που διοργανώνει ο Δήμος Ήλιδας, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας.

Ηλεία

Κρεοπώλες Πύργου: «Ο κόσμος προτιμά το χοιρινό για το τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου»

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της ορθοδοξίας και όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες τιμούν με μεγαλοπρέπεια και ευλάβεια την κοίμηση της Θεοτόκου.

Χρήστος Κανελλόπουλος

Ηλεία

Ηλεία: 14χρονη κατήγγειλε 24χρονο Πακιστανό ότι την απήγαγε και τη βίασε

Τον τρόμο στα χέρια ενός 24χρονουΠακιστανούγνώρισε μια 14χρονη στηνΗλεία.

Ηλεία

Πυρκαγιές Πύργος: Η έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής συνέβαλε στην άμεση κατάσβεσή τους.

Άμεση ανταπόκριση για ακόμα μια φορά σε δύο μέτωπα με αρκετές ιδιαιτερότητες είχαν οι πυροσβεστικές αρχές της Ηλείας, με τις δυνάμεις που επιχείρησαν και στις δυο περιπτώσεις να είναι σημαντικά ενισχυμένες και να δίνουν αγώνα προκειμένου να σταματήσουν τις πύρινες γλώσσες πριν αυτές γίνουν περισσότερο επικίνδυνες για σπίτια και επιχειρήσεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Ηλεία

Εκατοντάδες είναι τα κενά στην πρωτοβάθμια και στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ηλείας, ένα περίπου μήνα πριν από την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου. Κενά που προβληματίζουν εκπαιδευτικούς, αλλά και γονείς και είναι σε πολλά σχολεία του νομού.

Χρήστος Κανελλόπουλος

Ηλεία

Μανωλάδα: Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 10:00, αργά το βράδυ της Δευτέρας, στη θέση δίχαλο παλιά Μανωλάδα του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης Ηλείας, όπου καίγονται χορτολιβαδικές εκτάσεις και ψαθιά χωρίς πρόσβαση σε θερμοκήπια φράουλας.

Ηλεία

Γκράφιτι κατά της βίας και του bullying στην Κρέστενα

Γράφει η Νάντια Μανιάτη

Νάντια Μανιάτη

Ηλεία

«Άκρως επιτυχημένη η 6η Λευκή Νύχτα στην πόλη της Αμαλιάδας – Δήμος Ήλιδας και Εμπορικός Σύλλογος συνεχίζουν την άριστη συνεργασία τους»

Για ακόμα μία χρονιά οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Ηλείας αγκάλιασαν τη Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα, πλημμυρίζοντας τους δρόμους του εμπορικού κέντρου, δίνοντας παράλληλα πνοή στην πόλη και σημαντική ανάσα στα καταστήματα.

Ηλεία

Σοβαρό επεισόδιο στην Κουρούτα με τραυματισμό νεαρού – “Σταματήστε θα τον σκοτώσετε” τους φώναζαν

Τα ξημερώματα της Κυριακής σημειώθηκε ένα σοβαρό περιστατικό βίας στην περιοχή της Κουρούτας, όταν ένας άνδρας δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων σε κεντρικό σημείο της περιοχής. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Patrisnews, τουλάχιστον πέντε άτομα εμπλέκονται στο περιστατικό, με το θύμα να δέχεται πολλαπλά χτυπήματα, αρκεταιβκαι στο πρόσωπο από αιχμηρό αντικείμενο.

Ηλεία

Πύργος: Απομακρύνθηκαν παιδιά από την φωτιά στην Αλφειού – Περικύκλωσε καταυλισμό ΡΟΜΑ

Η φωτιά που καίει ανεξέλεγκτη στην οδό Αλφείου, στον Πύργο, έχει περικυκλώσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες καταυλισμό ΡΟΜΑ που βρίσκονται μικρά παιδιά, και κινδυνεύουν.

Ηλεία

Παιδική εκδήλωση στο Ανδρώνι Ηλείας στις 13/08/2024 από την Μαγική – Διασκεδαστική Ομάδα ‘konstantin’

Δυο ιστορίες γέλιου με τους super cartoon – ήρωες στο Ανδρώνι Ηλείας στις 13/08/2024 από την Μαγική – Διασκεδαστική Ομάδα ‘konstantin’

Ηλεία Live News Δυτική Ελλάδα - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας (2024)
Top Articles
Care Vision Deutschland - Standorte | CARE Vision
Alex Galindo And Leslie Quezada Net Worth 2022
James Earl Jones: George Lucas and Mark Hamill lead tributes to actor
Dr. Hannah Straight Website
Vacature Ergotherapeut voor de opname- en behandelafdeling Psychosenzorg Brugge; Vzw gezondheidszorg bermhertigheid jesu
„Filthy Rich“: Die erschütternde Doku über Jeffrey Epstein
Busted Mugshots Rappahannock Regional Jail
D Drive Not Showing Up—10 Ways To Fix It
Gwenson Mallory Crutcher
The Blind Showtimes Near Merchants Walk Cinemas
'A Cure for Wellness', Explained
Top Scorers Transfermarkt
Dolllface Mfc
Bullocks Grocery Weekly Ad
Chase Bank Time Hours
Learning The Hard Way Chapter 4
Walking through the Fire: Why nothing stops Jesus’ love for you - Ann Voskamp
12 Week Glute Program to Transform Your Booty with Free PDF - The Fitness Phantom
Dovob222
Frontline Education Absence Management Login
All Obituaries | Dante Jelks Funeral Home LLC. | Birmingham AL funeral home and cremation Gadsden AL funeral home and cremation
636-730-9503
What is a Nutmeg in Soccer? (Explained!) - Soccer Knowledge Hub
Camwhor*s Bypass 2022
Los Garroberros Menu
Only Murders In The Building Wiki
Lucky Dragon Net
Aunt Nettes Menu
Orileys Auto Near Me
Busted Barren County Ky
Pervmom Noodle
Https //Paperlesspay.talx.com/Gpi
Bureaustoelen & Kantoorstoelen - Kantoormeubelen | Office Centre
Odu Csnbbs
Waive Upgrade Fee
454 Cubic Inches To Litres
Active Dispatch Calls Escambia County
Krunker.io . Online Games . BrightestGames.com
5Gomovies
Channel 3000 News Madison Wisconsin
CNA Classes & Certification | How to Become a CNA | Red Cross
Best Pizza In Ft Myers
South Dakota Bhr
Bostick Thompkins Funeral Home
Legend Of Krystal Forums
Austin Powers Judo Chop Gif
Gatlinburg SkyBridge: Is It Worth the Trip? An In-Depth Review - Travel To Gatlinburg
Jeep Forum Cj
Mystery Mini Icon Box
Footfetish Telegram
Mileage To Walmart
Bookoo Garage Sales
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 6142

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.